Bastra kookketel

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

In het assortiment van Visser Goes B.V. in Goes vindt u altijd een ruime Bastra kookketel. Wanneer u werkzaam bent in de voedselindustrie wilt u natuurlijk gebruikmaken van de beste machines om er zeker van te zijn dat uw werkzaamheden zo goed mogelijk worden volbracht. Wij bieden een compleet assortiment machines aan voor vlees- en visverwerkende bedrijven. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van de beste machines, zoals een Bastra kookketel.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle producten

Een ruime Bastra kookketel van de specialist

Visser Goes B.V. in Goes heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in machines voor slagerijen en andere bedrijven in de voedselverwerkende industrie. De Bastra kookketel uit ons assortiment heeft een inhoud van 300 liter en heeft een geïsoleerde deksel. Is een kookketel met een inhoud van 300 liter te groot voor uw werkzaamheden? In ons assortiment vindt u ook kleinere kookketels. Zo kunt u onder andere kiezen uit een kookketel met een inhoud van 200 of 60 liter. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte ketel tussen.

Maak gebruik van onze service op maat

Naast dat u bij ons een ruime keuze heeft op het gebied van machines voor voedselverwerking, bieden wij ook een uitstekende service aan. Mocht u problemen ervaren met een machine, dan komen onze specialisten naar u toe om deze zo snel mogelijk te verwerken. Ook hebben wij de mogelijkheid om machines van diverse merken, zoals machines van Frey, aan te passen op basis van uw wensen. Heeft u interesse in een Bastra kookketel of een van onze diensten? Bel naar 0113 - 233 263, stuur een e-mail naar info@vissergoes.nl of vul ons contactformulier in. Onze specialisten staan graag voor u klaar!