Industriële vleesmolen

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passend technische antwoord

Een industriële vleesmolen van diverse topmerken vindt u bij Visser Goes B.V. Ons bedrijf is al ruim 60 jaar werkzaam in de voedselverwerkingsindustrie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend informeren en voorzien van deskundig advies over onze verwerkingsmachines, zoals een gehaktmolen. Binnen de voedselindustrie hebben we ons voornamelijk gefocust op de retail, vlees- en visverwerking en de packaging. Kom langs bij Visser Goes B.V. in Goes en bekijk het actuele aanbod aan machines voor de beste deals.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Jeros machines

Industriële vleesmolen kopen bij dé specialist

In ons uitgebreide assortiment machines vindt u onder andere diverse machines voor de verwerking van vlees en vis. U kunt daarbij denken aan een industriële mengmachine, een vleesmolen, gehaktmolen, snijmachine en verschillende portioneersystemen en vulmachines, maar ons aanbod is nog uitgebreider. Ook op het gebied van verschillende reiniging- en verpakkingsmachines helpen wij u verder. Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw industriële machines zoals een vleesmolen of gehaktmolen en infomeren u over de verschillende mogelijkheden. Op deze manier heeft u de nodige informatie voor het maken van een optimale keuze. In ons assortiment vindt u vleesmolens van merken als Kolbe, Rex, Hobart en Alexanderwerk zodat er altijd een geschikte industriële vleesmolen of gehaktmolen voor uw werkzaamheden tussen zit.

Neem contact op voor persoonlijk en deskundig advies

Heeft u vragen over een industriële vleesmolen of wilt u graag een persoonlijk en deskundig advies ontvangen van een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op via info@vissergoes.nl of neem telefonisch contact op via 0113 - 233 263. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!