Koop uw Jeros afwasmachine bij dé expert in Goes

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Een Jeros afwasmachine voor uw onderneming koopt u bij Visser Goes B.V. in Goes. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod machines voor de verwerking van voedsel. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief in de voedselverwerking en hebben door de jaren heen veel ervaring en kennis opgedaan. Voor een Jeros afwasmachine van hoogwaardige kwaliteit maakt u gebruik van onze uitstekende service.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Jeros machines

Een Jeros afwasmachine van uitstekende kwaliteit

In ons assortiment vindt u machines van verschillende merken, zodat we u een groot aanbod en een machine op maat kunnen leveren. Denkt u hierbij aan vulmachines, vleesmolens en portioneersystemen, maar ook voor het inpakken en schoonhouden van uw materialen vindt u bij ons geschikte machines. Op het gebied van industriële vaatwassers werken we veel samen met Jeros. Dit merk staat bekend om het ontwerpen van afwasmachines van een uitstekende en duurzame kwaliteit. De Jeros afwasmachine zorgt ervoor dat uw servies, potten, pannen, gereedschappen en kratten in een handomdraai schoon zijn. Hierdoor heeft u meer tijd voor andere werkzaamheden. Bent u benieuwd naar het aanbod afwasmachines van Visser Goes? Bekijk dan onze catalogus!

Vraag onze experts om deskundig advies

Wilt u graag meer informatie ontvangen over een Jeros afwasmachine? Vraag onze medewerkers om een passend advies en kies de juiste machine voor het verlichten van uw werk. Voor vragen kunt u tevens contact met ons opnemen via info@vissergoes.nl of door te bellen naar 0113 - 233 263, wij staan u graag te woord. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden.