Portioneersysteem

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Voor een hoogwaardig portioneersysteem voor de verwerking van voedsel maakt u gebruik van de kennis en service van Visser Goes B.V. Wij zijn dé specialist voor alles op het gebied van machines voor de voedselindustrie. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod machines voor de retail, vis- en vleesverwerking en packaging, zoals een portioneersysteem. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar u behoefte aan heeft en gaan we graag samen met u op zoek naar de juiste machines voor al uw werkzaamheden. Profiteer van een optimaal resultaat en vraag onze vakkundige medewerkers om professioneel advies.

Vragen? Wij helpen u graag!

Een geschikt portioneersysteem voor al uw werkzaamheden

Bij Visser Goes B.V. hebben we voor u een compleet aanbod voor de verwerking van uw voedingswaren. Voor het portioneren van uw producten hebben we diverse portioneersystemen in de aanbieding. Het is van belang dat uw portioneersysteem naadloos aansluit op de rest van uw productieproces, zodat dit soepel verloopt. De verschillende systemen kunnen allemaal op hoogte worden ingesteld en aangesloten worden op de mengautomaten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag onze medewerkers dan gerust om een persoonlijk en deskundig advies. Naast portioneersystemen vindt u in ons uitgebreide assortiment ook de volgende machines:

Stel uw vragen aan onze specialisten

Voor ons complete aanbod bekijkt u onze catalogus. Heeft u vragen over een portioneersysteem of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op via info@vissergoes.nl of door te bellen naar 0113 - 233 263. Onze specialisten staan graag voor u klaar met deskundig en professioneel advies.