Slagerijmachines

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Voor al uw slagerijmachines bent u van harte welkom bij Visser Goes B.V. Wij hebben een ruim assortiment met apparatuur voor in uw slagerij. Denkt u hierbij aan doseersystemen, schnitzelpletters, vleesmolens, weegschalen en nog veel meer apparatuur ter ondersteuning van de werkzaamheden in uw slagerij. Vraag onze specialisten om deskundig advies en profiteer van een optimaal resultaat van uw slagerijmachines.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle producten

Een uitgebreid assortiment slagerijmachines

Als specialist verkopen we diverse machines aan bedrijven die vlees verwerken, zoals een slagerij. Visser Goes B.V. is leverancier van apparatuur van verschillende merken waardoor we altijd geschikte apparatuur hebben voor in uw slagerij. Heeft u speciale wensen? Geef deze aan onze medewerkers door en wij verzorgen voor u graag slagerijmachines op maat. Ook wanneer u oudere machines heeft, kunt u bij ons terecht. Wij halen deze volledig uit elkaar en zorgen ervoor dat ze weer werken als vanouds. Zo vervangen we diverse componenten en wordt de besturing omgebouwd naar zo goed als nieuwe systemen.

Diverse apparaten voor al uw werkzaamheden

Of u nu op zoek bent naar een industriële vaatwasser, portioneersysteem of inpakmachine voor uw worsten; bij ons vindt u het allemaal. Ook voor de verwerking van vis en het verpakken van voedsel hebben we bij Visser Goes B.V. in Goes een uitgebreid assortiment machines voor u samengesteld. Zo vindt u bij ons diverse portioneersystemen, vleesmolens en doseerders, waardoor er altijd geschikte apparatuur beschikbaar is voor in uw slagerij. Bekijk het complete aanbod slagerijmachines in onze catalogus en ervaar het gemak van de service van Visser Goes B.V.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over het gebruik van de verschillende machines voor uw slagerij? Neem dan contact met ons op. Wilt u graag deskundig advies op maat ontvangen van een van onze specialisten? Neem ook dan contact met ons op door te bellen naar 0113 - 233 263, stuur een e-mail naar info@vissergoes.nl of vul ons contactformulier in. Onze specialisten staan graag voor u klaar!