Vacuüm vulmachines

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Visser Goes B.V. heeft zich gespecialiseerd in het leveren van machines voor bedrijven in de voedselverwerking, zoals vacuüm vulmachines. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief in de voedselverwerking en hebben daardoor veel kennis en inzicht gekregen in de behoefte van u als ondernemer. U vindt bij ons dan ook een breed assortiment aan machines, welke perfect aansluiten op de behoefte van de markt. Wij gaan graag met u op zoek naar de meest geschikte machines voor uw processen.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Vacuüm vulmachines

Bestel een van onze vacuüm vulmachines voor uw productie

Vacuüm vulmachines zijn de ideale hulpmiddelen voor bedrijven om producten als worsten of verpakkingen te portioneren. U vult zelf de hoeveelheid in waardoor u de machine voor verschillende werkzaamheden kunt gebruiken. Bekijk het actuele aanbod vacuüm vulmachines van Visser Goes B.V. om te zien of er een passende machine voor u tussen zit. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden en deskundig advies op maat bij de aankoop van een vulmachine voor uw productie. Naast de vlees- en visverwerking zijn vacuüm vulmachines ook in de bakkerij, groentehandel, kaasboer en snackbar veel gebruikte apparaten. Daarnaast verkopen we ook afwasmachines en kookketels.

Neem contact op met onze vakkundige medewerkers

Naast een breed aanbod vulmachines vindt u bij ons ook altijd de juiste technische dienst voor al uw reparaties en installaties. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken met een van onze vakkundige medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op via info@vissergoes.nl, door te bellen naar 0113 - 233 263 of door ons contactformulier in te vullen.