Vakona tumbler

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Wanneer u op zoek bent naar een professionele Vakona tumbler loont het om het ruime assortiment van Visser Goes B.V. te bekijken. Wij voorzien u, indien gewenst, graag van professioneel advies bij het kiezen van een Vakona tumbler. In een tumbler wordt uw vlees in een grote trommel rondgedraaid en gekanteld. Op deze manier wordt het vlees malser en kunt u er meer smaak aan toevoegen. Met onze jarenlange ervaring voorzien we u graag van de nodige informatie en adviezen bij het kiezen van een passende machine voor uw werkzaamheden. Vraag onze medewerkers gerust om advies en profiteer van een optimaal resultaat.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Vakona tumbler's

Een professionele Vakona tumbler voor uw werkzaamheden

Bij Visser Goes B.V. leveren we kwalitatief goede machines van verschillende merken om een optimale samenwerking te creëren tussen uw werkzaamheden en de machines. U kiest uit nieuwe machines en volledig nagekeken occasions. Op het gebied van een machines zoals een tumbler werken we daarom veel samen met Vakona. Tumblers zijn machines waarmee marinades en andere kruiden tot in de kern van uw vlees worden geïnjecteerd. De nieuwste Vakona tumbler heeft een uniek design waarin de nieuwste technologieën worden gecombineerd met energiebesparing in één compacte machine. Daarnaast is de machine eenvoudig in gebruik en onderhoud waardoor u deze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Bekijk de verschillende tumblers en injectoren in onze catalogus.

Ontvang deskundig advies van onze specialisten

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van een tumbler machine? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies. U bereikt ons door te bellen naar 0113 - 233 263 of door het sturen van een e-mail naar info@vissergoes.nl.