Bezoek onze locatie in Goes voor een vlees tumbler

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Bij Visser Goes B.V. kunt u een vlees tumbler van Ruhle of Vakona kopen voor een eerlijke prijs. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan machines voor de verwerking en verpakking van voedsel. Dankzij onze ruime ervaring en kennis van het vakgebied informeren en adviseren we u graag over de geschikte machines voor uw bedrijf. Voor het kopen van een hoogwaardige machine, zoals een vlees tumbler voor de verwerking van vlees, gaat u dan ook naar Visser Goes B.V.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle producten

Kies uw favoriete vlees tumbler uit ons ruime aanbod

Een vlees tumbler brengt, net als een pekelinjector, zout of marinades tot in de kern van uw product. Welke tumbler machine het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van het soort vlees, het verwerkingsproces en de bewerking hiervan. De voordelen van een vlees tumbler machine is onder andere dat deze eenvoudig te hanteren en in te stellen is. Hierdoor kunt u een tumbler machine voor diverse marinades en soorten vlees gebruiken. In het assortiment van Visser Goes B.V. vindt u onder meer de volgende tumblers:

Een uitgebreid assortiment machines

Naast het kopen van een tumbler, kunt u bij ons ook terecht voor veel andere machines. Wij hebben een assortiment machines dat uitermate geschikt is voor de voedselverwerking. U kiest uit nieuwe machines of occasions de zorgvuldig worden opgeknapt door ons. Wat voor machine u ook nodig heeft, in ons uitgebreide assortiment vindt u het allemaal. Zo kunt u, naast een tumbler ook de volgende machines bij ons kopen:

Kom in contact met een van onze specialisten


Ons complete aanbod machines vindt u terug in onze catalogus. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over het kopen van een tumbler? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0113 - 233 263. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen. Stuur dan een e-mail naar info@vissergoes.nl of vul ons contactformulier in.