Bizerba

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Bizerba Nederland is een dochteronderneming van de Duitse Bizerba groep. Bij Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, bieden we vleesmolens, zaagmachines, weegschalen en snijmachines van Bizerba aan. We beschikken over de technische kennis en jarenlange ervaring van het plaatsen, onderhouden en verlenen van service aan Bizerba-machines. U kunt bij ons rekenen op 60 jaar ervaring in de voedselverwerking. 

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Bizerba producten

Bizerba weegschalen en allerlei andere machines

Als het gaat om werken in de voedselindustrie, dan is het noodzakelijk om hygiënisch te werken. De weegschalen, snijmachines en andere machines van Bizerba zijn efficiënt gemaakt en geschikt voor opstelling in de verkoopruimte, de keuken of in de voorbereidingsruimte. Deze apparatuur is speciaal ontworpen voor ambachtelijke slagerijen en bedrijven die actief zijn in de voedselverwerking. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment aan voedselwerkende machines, zodat u altijd de apparatuur vindt die u nodig heeft.

U vindt bij ons ook occasion apparatuur van gerenommeerde merken

Bij ons kunt u ook terecht voor occasions voor voedselverwerking. Alle machines die we aanbieden worden grondig nagekeken, zodat u weet dat alle machines uitstekend functioneren én dat ze in perfecte staat zijn. Dit geldt niet alleen voor weegschalen van Bizerba, maar we bieden een uitgebreid assortiment aan occasions. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een Bizerba snijmachine of een Bizerba vleesmolen.

Ontvang meer informatie over onze apparatuur

Kortom, voor kwalitatief hoogstaande apparatuur van Bizerba, zoals weegschalen, zit u goed bij Visser Goes. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0113 - 233 263, door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl of door het contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van meer informatie!