Een Bizerba snijmachine van topkwaliteit

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

U vertrouwt op Bizerba voor een kwalitatief hoogstaande snijmachine. Bizerba Nederland is een dochteronderneming van de Duitse Bizerba groep. Bij Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, bieden we vleesmolens, zaagmachines en snijmachines van dit gerenommeerde merk aan. We beschikken over ruim 60 jaar ervaring in de voedselverwerking en we zijn dan ook gespecialiseerd in machines voor deze industrie.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Jeros producten

Een Bizerba snijmachine is speciaal ontworpen voor ambachtelijke slagerijen

Een snijmachine, zaagmachine en andere apparatuur van Bizerba zijn efficiënt gemaakt. De apparatuur is geschikt voor opstelling in de verkoopruimte, de keuken of in de voorbereidingsruimte. De apparatuur van Bizerba is speciaal ontworpen voor ambachtelijke slagerijen, maar ook voor bedrijven die actief zijn in de voedselverwerking. Visser Goes beschikt over de technische kennis en jarenlange ervaring van het plaatsen, onderhouden en verlenen van service aan Bizerba-machines.

Bekijk de kwaliteitsapparatuur die wij verkopen

Uiteraard wilt u een kwalitatief hoogstaande snijmachine kopen voor uw onderneming. Daarom doet u er goed aan om een snijmachine van het gerenommeerde merk Bizerba te kopen. Wist u dat we van dit merk nog meer kwaliteitsapparatuur verkopen? Zo vindt u ook een Bizerba vleesmolen in ons assortiment. We bieden zowel nieuwe apparatuur als occasions in uitstekende staat. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0113 - 233 263 of door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl. We voorzien u graag van meer informatie.