Een Bizerba vleesmolen

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Bizerba ontwerpt en produceert allerlei kwaliteitsapparatuur voor ambachtelijke slagerijen en bedrijven in de voedselverwerking, zoals een vleesmolen. Bij Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, kunt u terecht voor de kwalitatief hoogstaande machines van dit gerenommeerde merk. Ons gamma bestaat onder meer uit vleesmolens, zaagmachines en snijmachines. U vindt daarom altijd de passende apparatuur bij Visser Goes.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Jeros producten

Een Bizerba vleesmolen kan worden opgesteld in diverse ruimtes

Het aanbod van Bizerba omvat vele soorten apparatuur, zoals een vleesmolen. U kunt echter ook voor een Bizerba snijmachine bij ons terecht. Deze apparatuur is geschikt voor een opstelling in bijvoorbeeld de voorbereidingsruimte, maar ook in de verkoopruimte. U kunt zowel nieuwe kwaliteitsapparatuur als occasions in uitstekende staat bij ons kopen. Daarnaast hebben wij grote kennis van Bizerba en haar machines. U kunt daarom ook bij ons terecht voor technische kennis en de plaatsing van deze apparaten.

Ontdek onze slagerijbenodigdheden

Kortom, wij zijn uw betrouwbare partner voor diverse slagerijbenodigdheden. Heeft u interesse in een Bizerba vleesmolen of een van onze andere slagerijmachines, zoals een Dry Ager? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0113 - 233 263 of door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.