Dry Ager

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

De Dry Ager is een rijpingskast voor de vleesspecialist, gastronomie en zelfs voor particulier gebruik. De missie was en is om een betaalbare, professionele én volautomatische rijpingskast te ontwikkelen, die er precies zo goed uitziet als hij werkt. Dat is gelukt! Een tijdloos modern design van buiten en moderne betrouwbare techniek vanbinnen: handwerk ontmoet high-tech. Bij Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, kunt u terecht voor deze fantastische rijpingskast.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Dry Ager producten

Zorg voor de juiste luchtvochtigheid met de Dry Ager

Het vlees rijpt in de Dry Ager bij een luchtvochtigheid van circa 85% en een temperatuur van 2˚C. De nauwkeurige besturing biedt betrouwbare controle en zorgt voor een constant gehouden klimaat. Ook de luchtvochtigheid wordt door nauwkeurige HumiControl geregeld tussen 60% en 90%. Dat zorg er samen met het luchtregelingssysteem voor dat zelfs bij grote schommelingen in de omgevingstemperatuur het microklimaat in de Dry Ager perfect geregeld blijft. Om de waardevolle, zelfs kostbare inhoud te beschermen tegen uv-straling, is de roestvrijstalen en isolerende beglazing gemetalliseerd getint.

Ontdek de mogelijkheden van deze rijpingskast

Het gewichtsverlies bij rundvlees bedraagt door de rijping in de been na vier weken circa 7-8% en na zes weken circa 12%. De Dry Ager kan echter meer dan perfect rundvlees rijpen: het kan namelijk ook worden gebruikt voor het gecontroleerd narijpen van droge worst, rauwe ham en andere vleesproducten. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze andere machines, zoals traysealers of een industriële magnetron? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0113 - 233 263, door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl of door ons contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van meer informatie.