Jeros

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Visser Goes B.V. in Goes is al jarenlang importeur van industriële wassers van het merk Jeros, zoals een krattenwasser, gereedschapswasser of vaatwasser. Door de samenwerking met dit merk kunnen wij u diverse machines van topkwaliteit aanbieden. Van detailhandel tot slagerij, u kunt altijd bij ons terecht voor hoogwaardige apparatuur. Bent u op zoek naar een krattenwasser of vaatwasser van Jeros? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Jeros producten

Haal uitstekende kwaliteit in huis met de machines van Jeros

Een gereedschapswasser van Jeros levert, net als de krattenwasser en vaatwasser, goede resultaten. Bij het kopen van een machines van dit merk, bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief in de voedselverwerking en verkopen alleen apparaten die garant staan voor goede kwaliteit.

Een uitstekende service voor al uw machines

Heeft u problemen met uw Jeros vaatwasser of gereedschapswasser en kunt u deze zelf niet oplossen? Schakel dan de specialisten van Visser Goes B.V. in Goes in. Wij hebben een technische dienst die graag voor u klaar staat om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Ook wanneer u speciale wensen voor uw machine heeft, maakt u gebruik van onze goede service. Wij hebben de mogelijkheid om de machines aan te passen op basis van uw wensen.

Bekijk ook onze andere machines

Naast de verschillende machines van Jeros, zoals een krattenwassen en vaatwasser, kunt u bij ons terecht voor nog meer machines van andere merken. Alle machines die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit. U heeft de keuze uit nieuwe apparaten of occasions die zo goed als nieuw zijn. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe snijmachine voor in uw slagerij of een andere machine voor uw bedrijf in de voedselverwerkende industrie, wij hebben het allemaal. Denkt u aan onder andere de volgende machines:

Bel ons op en bespreek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een Jeros vaatwasser, krattenwasser of gereedschapswasser, maar wilt u graag meer informatie over het verschil tussen deze machines? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij vertellen u graag alles over de machines en hun mogelijkheden. Bel naar 0113 - 233 263 of stuur een e-mail naar info@vissergoes.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.