MADO

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Visser Goes is in Nederland importeur én dealer van MADO. MADO voldoet al sinds het ontstaan aan de wensen en eisen van professionals in de slagerij- en vleesindustrie. Hun gamma bestaat dan ook uit een tal aan kwalitatief hoogstaande apparatuur, zoals vleesmolens. U vindt deze kwaliteitsapparatuur bij Visser Goes.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle MADO producten

Machines van MADO zijn onmisbaar voor alle bedrijven in de voedselverwerking

De machines van MADO staan bekend om hun prestaties, kwaliteit en blijvende waarde. Kortom, de apparatuur van MADO is onmisbaar in iedere ambachtelijke slagerij. Ook voor andere ondernemingen in de voedselverwerkingsindustrie mag deze topapparatuur niet ontbreken. Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, beschikt over de technische kennis om deze machines gedurende langere termijn van onderhoud en service te voorzien. We zijn namelijk al ruim 60 jaar actief in de voedselverwerking, waardoor u weet dat u altijd kunt rekenen op service van de bovenste plank.

Ontvang meer informatie over deze slagerijbenodigdheden

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten machines van dit gerenommeerde merk, zoals een MADO cutter of vleesmolen. We bieden ook allerlei andere merken aan, zoals machines van Polyclip of traysealers van Veripack. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over bepaalde apparatuur? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0113 - 233 263 of door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl. We voorzien u graag van meer informatie en vertellen u graag over de mogelijkheden.