Visser goes header

Altijd de juiste voedselverwerkende machine

Wanneer u op zoek bent naar een goede voedselverwerkende machine en andere slagerijbenodigdheden, bekijkt u het uitgebreide assortiment van Visser Goes. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief in de voedselverwerking. Ons familiebedrijf, waarin inmiddels de derde generatie werkzaam is, heeft zich gespecialiseerd in machines voor de voedselverwerkende industrie. Verschillende sectoren, van detailhandel tot industrie, kunnen bij ons terecht voor een breed gamma aan nieuwe slagerijbenodigdheden. Ook voor een occasion voor voedselverwerking kunt u bij ons terecht. Zoekt u een oplossing voor uw productievraag of probleem? Wij doorlopen samen met u uw proces en geven het passende technische antwoord.

Kies een geschikte voedselverwerkende machine uit ons ruime aanbod

In de voedselverwerkende industrie is het essentieel om hygiënisch te werken met goede machines. Daarom koopt u bij Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, altijd een nieuwe voedselverwerkende machine of occasion voor de voedselverwerking die goed schoon te houden is. In ons assortiment vindt u diverse slagerijbenodigdheden van goede merken. Denkt u hierbij aan onder andere de volgende merken:

Een goede occasion voor voedselverwerking

Bent u op zoek naar een mooie occasion voor voedselverwerking binnen uw bedrijf? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment voedselverwerkende machines en kies de machine die u nodig heeft. Onze slagerijbenodigdheden worden grondig nagekeken. Tevens zorgen we ervoor dat iedere occasion voor voedselverwerking uitstekend werkt. Zo koopt u bij ons onder andere een Bastra kookketel, vacuümmachine van Henkelman of een tumbler voor vlees.

Ervaar onze complete service

Wanneer u problemen heeft met uw voedselverwerkende machine, zoals een industriële vleesmolen, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk verholpen worden. Maak daarom gebruik van onze uitstekende service. Onze technische dienst heeft compleet ingerichte bussen en we hebben veel slagerijbenodigdheden op voorraad. Hierdoor hoeft u nooit lang stil te zitten en kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden.

Neem contact op en maak uw wensen kenbaar

Bent u op zoek naar een specifieke occasion voor voedselverwerking? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte voedselverwerkende machines. Onze specialisten kunnen, indien gewenst, de slagerijbenodigdheden aanpassen op basis van uw wensen.

Onze geschiedenis
in beeld

Visser goes in 1949

Opa Cees Visser opent zijn winkel met goede maar omstreden (want Duitse) apparatuur.

1949
Visser goes in 1997

Arjan Visser zet het bedrijf van zijn vader voort in ’s Heerhendrikskinderen.

1997
Visser goes in 2001

Handelsonderneming J.C. Visser verhuist naar de Scottweg 23 in Goes.

2001
Visser goes in 2010

Jeroen Visser, kleinzoon van de oprichter, gaat in het familiebedrijf aan de slag.

2010
Visser goes in 2017

Visser Goes BV wordt voortgezet door Jeroen Visser.

2017