Visser goes header

Visser Goes
Food Equipment

Kort na de Tweede Wereldoorlog, in 1949, startte opa Cees (J.C.) Visser in Goes een klein winkeltje met weegapparatuur en gehaktmolentjes. Voorheen werkzaam als technische man bij een machineleverancier, wist hij wat goed en duurzaam materiaal was. Dat waren vooral de Duitse merken, waardoor zijn winkel in die tijd wel wat omstreden was. K+G Wetter en Bizerba vormden toen al onderdeel van het assortiment. De ondernemende Visser richtte zich op reparatie en onderhoud bij de wat kleinere winkeltjes en werkte vooral regionaal.

Arjan Visser, de tweede generatie, zoon van de oprichter en vader van de huidige directeur Jeroen Visser, belandde ook in de voedingsmachines, in eerste instantie in loondienst bij Möller & Co. Daarnaast zette hij het bedrijf van zijn vader voort en verhandelde hij gebruikte machines en verleende service en onderhoud in de regio. Toen deze combinatie niet meer haalbaar was, ging hij in 1997 volledig voor Handelsonderneming J.C. Visser. In 2009 stapte zijn zoon Jeroen Visser ook in het bedrijf. Sinds 2017 is Jeroen eigenaar/directeur.Ambitie

Visser Goes Food Equipment, zoals het bedrijf heet, is dealer van Veripack, Henkelman, Jeros, Bizerba, Mado, en Vakona. Deze zijn voortgekomen uit de jarenlange ervaring die Visser heeft met het reviseren van de machines van deze merken. Verder levert het bedrijf producten van, Bastra, Frey, Frigo Mechanica en andere merken. Met de productenrange binnen deze merken bedient het bedrijf zowel de supermarkt of slagerij in de retail als de vlees- en visindustrie. Visser Goes Food Equipment staat voor eerlijk advies en ambieert een adviserende en kennisdelende rol richting de voedselproducent.

Onze geschiedenis
in beeld

Visser goes in 1949

Opa Cees Visser opent zijn winkel met goede maar omstreden (want Duitse) apparatuur.

1949
Visser goes in 1997

Arjan Visser zet het bedrijf van zijn vader voort in ’s Heerhendrikskinderen.

1997
Visser goes in 2001

Handelsonderneming J.C. Visser verhuist naar de Scottweg 23 in Goes.

2001
Visser goes in 2010

Jeroen Visser, kleinzoon van de oprichter, gaat in het familiebedrijf aan de slag.

2010
Visser goes in 2017

Visser Goes BV wordt voortgezet door Jeroen Visser.

2017