Visser goes header

Visser Goes
Food Equipment

Kort na de Tweede Wereldoorlog, in 1949, startte opa Cees (J.C.) Visser in Goes een klein winkeltje met weegapparatuur en gehaktmolentjes. Voorheen werkzaam als technische man bij een machineleverancier, wist hij wat goed en duurzaam materiaal was. Dat waren vooral de Duitse merken, waardoor zijn winkel in die tijd wel wat omstreden was. K+G Wetter en Bizerba vormden toen al onderdeel van het assortiment. De ondernemende Visser richtte zich op reparatie en onderhoud bij de wat kleinere winkeltjes en werkte vooral regionaal.

Arjan Visser, de tweede generatie, zoon van de oprichter en vader van de huidige directeur Jeroen Visser, belandde ook in de voedingsmachines, in eerste instantie in loondienst bij Möller & Co. Daarnaast zette hij het bedrijf van zijn vader voort en verhandelde hij gebruikte machines en verleende service en onderhoud in de regio. Toen deze combinatie niet meer haalbaar was, ging hij in 1997 volledig voor Handelsonderneming J.C. Visser. In 2009 stapte zijn zoon Jeroen Visser ook in het bedrijf. Sinds 2017 is Jeroen eigenaar/directeur.

Ambitie

Visser Goes Food Equipment, zoals het bedrijf heet, is dealer van Veripack, Henkelman, Jeros, Bizerba, Mado, en Vakona. Deze zijn voortgekomen uit de jarenlange ervaring die Visser heeft met het reviseren van de machines van deze merken. Verder levert het bedrijf producten van, Bastra, Frey, Frigo Mechanica en andere merken. Met de productenrange binnen deze merken bedient het bedrijf zowel de supermarkt of slagerij in de retail als de vlees- en visindustrie. Visser Goes Food Equipment staat voor eerlijk advies en ambieert een adviserende en kennisdelende rol richting de voedselproducent.

Kies een geschikte voedselverwerkende machine uit ons ruime aanbod

In de voedselverwerkende industrie is het essentieel om hygiënisch te werken met goede machines. Daarom koopt u bij Visser Goes B.V. altijd een nieuwe voedselverwerkende machine of occasion voor de voedselverwerking die goed schoon te houden is. In ons assortiment vindt u diverse machines van goede merken. Denkt u hierbij aan onder andere de volgende merken:

Een goede occasion voor voedselverwerking

Bent u op zoek naar een mooie occasion voor voedselverwerking binnen uw bedrijf? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment voedselverwerkende machines en kies de machine die u nodig heeft. Onze machines worden grondig nagekeken. Tevens zorgen we ervoor dat iedere occasion voor voedselverwerking uitstekend werkt. Zo koopt u bij ons onder andere een Bastra kookketel, vacuümmachine van Henkelman of een tumbler voor vlees.

Ervaar onze complete service

Wanneer u problemen heeft met uw voedselverwerkende machine, zoals een industriële vleesmolen, wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk verholpen worden. Maak daarom gebruik van onze uitstekende service. Onze technische dienst heeft compleet ingerichte bussen en we hebben veel materialen op voorraad. Hierdoor hoeft u nooit lang stil te zitten en kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden.

Neem contact op en maak uw wensen kenbaar

Bent u op zoek naar een specifieke occasion voor voedselverwerking? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en maak uw wensen kenbaar. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte voedselverwerkende machines. Onze specialisten kunnen, indien gewenst, de machines aanpassen op basis van uw wensen.


Onze geschiedenis
in beeld

Visser goes in 1949

Opa Cees Visser opent zijn winkel met goede maar omstreden (want Duitse) apparatuur.

1949
Visser goes in 1997

Arjan Visser zet het bedrijf van zijn vader voort in ’s Heerhendrikskinderen.

1997
Visser goes in 2001

Handelsonderneming J.C. Visser verhuist naar de Scottweg 23 in Goes.

2001
Visser goes in 2010

Jeroen Visser, kleinzoon van de oprichter, gaat in het familiebedrijf aan de slag.

2010
Visser goes in 2017

Visser Goes BV wordt voortgezet door Jeroen Visser.

2017