Pekelinjectoren

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Pekelinjectoren voor het bewerken van vis en vlees koopt u bij Visser Goes B.V. Dankzij onze ruime ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in het aanbieden van machines voor het verwerken van voedsel. Wij voorzien u graag van professioneel advies bij de aankoop van uw nieuwe machines en leveren daarbij een uitgebreide service voor de installatie en nazorg van uw machines.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Jeros machines

Optimaliseer uw werkzaamheden met pekelinjectoren

Bij het verwerken van voedsel komen een aantal verschillende werkzaamheden kijken. Bij Visser Goes B.V. helpen we u graag uw werkzaamheden te optimaliseren en het werk te verlichten. We hebben voor u dan ook een uitgebreid aanbod verwerkingsmachines samengesteld. Zo vindt u bij ons altijd de juiste pekelinjectoren voor het injecteren van al uw vlees- en viswaren. Wij vinden het van groot belang om kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren. Hierbij staat hygiëne, duurzaamheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar kwalitatief goede pekelinjectoren? Bekijk dan de verschillende merken en typen injectoren in onze catalogus. Bent u daarnaast op zoek naar andere machines om uw werkzaamheden te optimaliseren? U kunt bij ons ook terecht voor onder andere de volgende machines:

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, zoals pekelinjectoren, of wilt u graag in gesprek komen met een van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0113 - 233 263, stuur een e-mail naar info@vissergoes.nl of vul ons contactformulier in. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies.