Polyclip

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord
Polyclip levert clippers van hoge kwaliteit die Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, aanbiedt. Deze clippers worden al lange tijd gebruikt in de vleesverwerkende industrie, oorspronkelijk zijn de machines ontwikkeld voor de slagerij maar tegenwoordig worden ze ook veel gebruikt in andere food- en non-food gebieden voor een tal aan producten. De verpakking met de clip is efficiënt, veilig en duurzaam.
Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Polyclip producten

Een kwalitatief hoogstaande clipper van polyclip

Polyclip biedt zowel enkele als dubbele clippers. Het verschil is dat bij het dubbele clipproces er aan beide uiteinden een clip om wordt gedaan. Wij zijn importeur van deze kwalitatief hoogstaande clippers. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten clippers van Polyclip. Zo zijn er:

·         Volautomatische machines

·         Semiautomatische varianten

·         Handmatige clippers

Naast kwalitatief hoogstaande clippers van Polyclip bieden we een tal aan andere slagerijmachines, zoals een Bizerba snijmachine.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de clippers

Onze specialisten beschikken over de technische kennis om uw machine te installeren en gedurende lange tijd van onderhoud en service te voorzien. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0113 - 233 263, door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder!