SAIREM microwave

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Bij Visser Groep B.V. in Goes heeft u de mogelijkheid om een SAIREM microwave te kopen voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Wij hebben de nodige kennis in huis om de installatie, service en het onderhoud van uw microwave van SAIREM, of een van uw andere machines, te verzorgen.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle SAIREM microwaves

Met een SAIREM microwave haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis

U wilt natuurlijk verzekerd zijn van een microwave van hoogwaardige kwaliteit voor de warmtebehandeling van uw voedingsmiddelen. Bij SAIREM kiest u een microwave met het vermogensniveau dat past bij uw werkzaamheden. Het vermogen varieert van enkele watts tot meerdere honderden watts. Hierdoor koopt u altijd een microwave die past bij uw wensen en behoeften.

Bekijk ons diverse aanbod aan machines

Naast een microwave van het merk SAIREM, vindt u in ons assortiment nog veel meer machines voor in de voedselverwerking. Denkt u aan vulmachines, tumblers, kookketels, krattenwassers en nog veel meer. Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten van de beste merken. Een aantal van deze merken zijn:

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bent u nieuwsgierig naar een SAIREM microwave en wilt u graag meer informatie ontvangen over dit product? Bel dan naar 0113 - 233 263 of stuur een e-mail naar info@vissergoes.nl. U kunt ons ook bereiken door het invullen van ons contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.