Nieuwe machines

+31 (0)113 - 233 263 Overzicht

Tempereren op basis van magnetron

Product omschrijving

De keuze van de warmtebehandeling voor voedingsmiddelen mag niet willekeurig worden gedaan. SAIREM is de enige fabrikant die een breed scala aan technologieën voor verwarming of behandeling op basis van diëlektrische verliezen kan aanbieden. De effectiviteit en kwaliteit van voedselverwarming zijn direct afhankelijk van de eigenschappen van de behandelde producten en vooral van de verwachte resultaten:  kwaliteit, houdbaarheid, uiterlijk etc.


Magnetron kookproces in de voedingsindustrie

In tegenstelling tot andere fabrikanten bestrijkt SAIREM een breed scala aan frequenties. De keuze van de magnetron of radiofrequentie voor behandeling is niet eenvoudig; het is een zeer gespecialiseerde taak. Het is een fundamentele vaardigheid om een ​​behandelingsmethode te valideren, met name voor de productiviteit en de uiteindelijke kwaliteitscontrole van verwerkt voedsel.        

Meer informatie? Neem dan contact op via 0113-233263 of info@vissergoes.nl

bekijk video