Nieuwe machines

+31 (0)113 - 233 263 Overzicht

Tempereren op basis van magnetron

Product omschrijving

De keuze van de warmtebehandeling voor voedingsmiddelen mag niet willekeurig worden gedaan. SAIREM is de enige fabrikant die een breed scala aan technologieën voor verwarming of behandeling op basis van diëlektrische verliezen kan aanbieden. De effectiviteit en kwaliteit van voedselverwarming zijn direct afhankelijk van de eigenschappen van de behandelde producten en vooral van de verwachte resultaten:  kwaliteit, houdbaarheid, uiterlijk etc.

Microgolven en radiofrequenties hebben de unieke eigenschap om producten van binnenuit te verwarmen en hun smaken te laten behouden zonder enige vermindering. Het is tevens mogelijk om via instellingen verschillende programma’s te maken voor verschillende producten. Zo kun je de machine productgericht afstellen. De synergetische associatie van andere energieën zoals infrarood, geforceerde lucht of stoomkoken kan de effectiviteit van de behandeling maximaliseren.

In tegenstelling tot andere fabrikanten bestrijkt SAIREM een breed scala aan frequenties. De keuze van de magnetron of radiofrequentie voor behandeling is niet eenvoudig; het is een zeer gespecialiseerde taak. Het is een fundamentele vaardigheid om een behandelingsmethode te valideren, met name voor de productiviteit en de uiteindelijke kwaliteitscontrole van verwerkt voedsel.


Visser Goes is importeur van Sairem en beschikt over de technische kennis om installatie, service en onderhoud van uw machine te verzorgen.  

bekijk video