Stopbus

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, is importeur van Frey machines, zoals een stopbus. Dit gerenommeerde merk is een familiebedrijf én het bedrijf is gespecialiseerd in vacuüm vulmachines. Het merk Frey heeft al 70 jaar ervaring met vacuümvullers, waarmee het bedrijf zich onderscheidt op tal van gebieden. U weet daarom dat u altijd machines van de beste kwaliteit ontvangt, zoals een stopbus.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle producten

Frey maakt diverse soorten machines, zoals een stopbus

Frey is continue bezig met het ontwikkelen van de machines, waardoor het merk de beste oplossingen levert voor ambachtelijke midden- en kleinbedrijf. Bij Visser Goes bieden we diverse formaten vacuümvullers van Frey aan. Onze specialisten hebben tevens de technische kennis om uw machine te installeren en deze van service en onderhoud te voorzien. We hebben jarenlange ervaring met Frey machines, zoals een stopbus.     

Vraag meer informatie over machines van Frey

Kortom, wanneer u kiest voor machines van Frey, weet u dat u altijd kwalitatief hoogstaande exemplaren ontvangt. Heeft u interesse in een van de machines van Frey, zoals een stopbus of vacuüm vulmachines? Of wenst u meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0113 - 233 263 of door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.