Diverse doseerders bij dé specialist in Goes

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Voor doseerders in alle soorten en maten gaat u naar Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment machines voor de retail, vlees- en visverwerking en packaging. Denkt u hierbij aan een vulmachine en een stopmachine. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u informeren en adviseren over het juiste type en merk machine voor uw onderneming. Voor uw doseerders en een persoonlijke service bij uw aankoop gaat u naar Visser Goes.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Jeros machines

De juiste doseerders kopen bij een ervaren specialist

Bent u op zoek naar een vulmachine, stopmachine of doseerder? Het ruime assortiment van Visser Goes B.V. is grofweg opgedeeld in drie pijlers: retail, vis- en vleesverwerking en packaging. Dankzij ons ruime aanbod kunnen we zowel slagers, visspecialisten, horecagelegenheden en supermarkten voorzien van bruikbare machines van hoogwaardige kwaliteit. Voor de foodindustrie vindt u bij ons een uitgebreid aanbod doseerders om verpakkingen af te wegen, maar ook om worsten te maken of verpakkingen te vullen. Bij Visser Goes B.V. vindt u een vulmachine of stopmachine van merken als:

Bent u benieuwd naar het juiste type en merk vulmachine of stopmachine voor uw werkzaamheden? Vraag onze specialisten dan gerust om een deskundig advies. Ook wanneer u op zoek bent naar andere machines helpen we u graag verder. Of u nu een snijmachine, een pekelinjector of een Jeros krattenwasser nodig heeft. Wij hebben het allemaal!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk ons uitgebreid aanbod voor een vulmachine, stopmachine of een doseersysteem van Visser Goes. Heeft u vragen over de verschillende machines, zoals doseerders, en wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0113 - 233 263, door het invullen van ons online contactformulier of door het sturen van een e-mail naar info@vissergoes.nl. Onze specialisten staan voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden over een vulmachine of stopmachine en u, indien gewenst, te voorzien van deskundig advies.