IMG_4940

Bekijk onze merken

Bij bieden een zeer compleet programma wat aansluit bij de behoefte van grote vlees- en visverwerkende bedrijven. Of het nu gaat om garen, afvullen, verpakken portioneren, temperen, ontdooien, eiwitten, paneren, snijden, wolven, cutteren, onthulden, ontvliezen etc. Wij hebben de oplossing voor uw bewerking!

visser-logo-sliders-frey
Frey

Frey Maschinebau

De wortels van dit middelgrote familiebedrijf, inmiddels in de derde generatie, liggen in het hart van Baden-Württemberg. Frey is producent van hoogwaardige vullers voor de slagerij en de voedingsmiddelenindustrie.
Frey werkt voortdurend aan nieuwe uitdagingen en groeit mee met haar klanten. FREY is al meer dan 75 jaar succesvol op de markt met zijn zuiger- en vacuümvullers en biedt haar klanten altijd maximale voordelen.

Frey wordt voortdurend gedreven door onze wens om keer op keer de perfecte oplossingen te vinden voor uw uitdaging. Met ons continue verbeteringsproces ontwikkelen wij met u in gedachten voortdurend al onze producten, waaronder onze zuigervullers, vacuümvullers, worstlijnen en gemaksvoedsellijnen, en optimaliseren zo uw productieproces.

www.frey-maschinenbau.de

 

 

visser-logo-sliders-vakona
Vakona

Vakona Qualität

VAKONA GmbH is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van voedselverwerkingsmachines. De focus ligt op vacuüm-meng- en tumbelmachines, meng- en mengmachines en pekelmachines, maar ook diverse speciaalmachines voor de voedingsmiddelenindustrie.De oprichting vond plaats in 1966 met de bouw van de eerste tumbel- en mengmachine, die na diverse tests in 1969 in serie ging.In oktober 1996 werd het bedrijf overgenomen door de oude mede-eigenaar Ludger Höning en werd het volledig nieuw vormgegeven. Het productieoppervlak is sindsdien meer dan verdrievoudigd. Het gehele machinepark werd omgebouwd en gemoderniseerd op CNC-machines. Door de deelname aan beurzen over de hele wereld zijn heeft markten geopend en nieuwe zakenpartners opgeleverd. Tegenwoordig bieden meer dan 100 dealers een wereldwijde levering netwerk en service over de hele wereld.Op 01.07.2012 nam Ludger Höning samen met zijn zonen Christian en Sebastian Höning Maschinenfabrik Dornhan over en reorganiseerde het onder de nieuw gevormde MADO GmbH.Het familiebedrijf vertrouwt op langdurige zakelijke relaties met klanten, dealers en leveranciers. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door Christian en Sebastian Höning.

www.Vakona.de

visser-logo-sliders-mado
Mado

MADO GmbH

Aan ieder aspect van de ontwikkeling, het testen en de voltooiing van onze machines wordt de grootste zorg besteed. Samen met techniek en specialistische kennis, ervaring en vakmanschap ontstaat de beste machine made in Dornhan.
Kwaliteit en precisie kenmerken van elke MADO-machine. De focus van MADO; het doel is om te leren, je eigen vaardigheden voortdurend te verfijnen, je kennis door te geven en elke dag de combinatie van traditie en innovatieve ideeën compleet te maken. Het resultaat van dit werk is de onvergelijkbare afwerkingskwaliteit. Vakmanschap, kwaliteit en precisie in het productieproces zijn het doel. Wij zetten onze kennis in om elke dag nóg beter te worden. Dit is MADO

visser-logo-sliders-jeros
Jeros

JEROS Hygiëneoplossingen op zijn best!

In 1963 werden onze allereerste Trayreinigers geleverd aan kleine Deense bakkerijen van ons nieuw opgerichte familiebedrijf. Tegenwoordig zijn we over de hele wereld actief waar we het volgende ontwikkelen, produceren en verkopen:
• Krattenwasmachines
• Gereedschapswasmachines
• Speciaal ontwikkelde hygiëneoplossingen.
Er worden zowel standaardoplossingen als op maat gemaakte machines geproduceerd, die allemaal waarde toevoegen aan het dagelijks leven van de klant. Wat voor soort hygiëneoplossing u ook nodig heeft, het proces dat u onderneemt draait om het op verantwoorde wijze verlichten van uw uitdagingen.Dit doen wij door u te betrekken bij de productontwikkeling, zodat u verzekerd bent van een functionele, betrouwbare oplossing die voldoet aan al uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit, service en documentatie.Onze gereedschapswassers, trayreinigers en krattenwassers worden ontwikkeld en geproduceerd voor bedrijven wereldwijd binnen de voedselverwerkende industrie, de retailbranche, de cosmetische industrie, transport en logistiek en de fastfood- en snackindustrie.Daarom werken we nauw samen met een breed scala aan klanten, waaronder mondiale ketens en grote industriële bedrijven zoals McDonald’s, Burger King, KFC, PepsiCo, Nestlé, Unilever, Arla en Orkla.Jeros, Meer dan 60 jaar ervaring!

www.jeros.com

 

visser-logo-sliders-henkelman
Henkelman

Met een Henkelman zit u altijd goed

Met een Henkelman zit u altijd goed

En dan hebben we het niet alleen over onze machines. Bij Henkelman gaat het namelijk vooral over goed advies, ondersteuning en service. Maar ook over snelle levertijden, uitgebreide garantie en voedselveiligheid. Allemaal gegarandeerd door een familiebedrijf dat zich sterk maakt voor de wereld van morgen. En dat bovendien haar klanten al 30 jaar lang elke dag helpt het verschil te maken. Door onze servicegerichte organisatie en samen met ons wereldwijde dealernetwerk natuurlijk.

www.henkelman.nl

visser-logo-sliders-bastra
Bastra

Bastra

Meer dan 70 jaar geleden begonnen de oprichters van ons bedrijf, Gustav Bayha en Theodor Strackbein, met als doel producten te ontwikkelen, produceren en deze te verkopen die altijd aan de eisen voldoen, hun waarde behouden en zuinig zijn.Om alle processen direct te kunnen aansturen en zo onze hoge kwaliteitsnormen te kunnen garanderen, hebben wij ons gecommitteerd aan Duitsland als productielocatie. Zo creëren wij optimale omstandigheden om onze klanten de grootst mogelijke zekerheid te bieden voor duurzame investeringsbeslissingen.Met ons assortiment installatie- en bedrijfsapparatuur, dat waarschijnlijk het meest uitgebreide in zijn soort is, zijn wij in staat om nauwkeurig aan de meest uiteenlopende eisen van de gebruikers te voldoen. Dit resulteert in sector- en klantgerichte oplossingen die zowel door de industrie als door de handel gewaardeerd worden.

www.bastra.de

visser-logo-sliders-deighton
Deighton

Deighton Manufacturing

Ons productportfolio is ontworpen en ontwikkeld als directe reactie op de behoeften van klanten, waarbij onze algemene focus gericht is op het bieden van een betaalbare oplossing voor een kosteneffectieve productie.

Klanten over de hele wereld die apparatuur van Deighton gebruiken, gebruiken nu volledig automatische en gestroomlijnde semi-automatische verwerkingssystemen, wat resulteert in verhoogde efficiëntie en verbeterde productkwaliteit.
Alle producten worden ter plaatse in Groot-Brittannië vervaardigd en onze voortdurende toewijding aan design zorgt ervoor dat er voortdurend nieuwe productideeën worden ontwikkeld. Onze technische werkzaamheden zijn computergestuurd en maken gebruik van de hoogste kwaliteit bewerkings- en computerondersteunde ontwerpfaciliteiten, waardoor we de flexibiliteit hebben om aan de individuele eisen van klanten te voldoen.

www.deightonmanufacturing.co.uk

visser-logo-sliders-poly-clip
Poly-clip

Poly-Clip

visser-logo-sliders-sairem
Sairem

Sairem

Vraag een
offerte aan!

Heeft u vragen over een van onze machines of heeft u een productie vraagstuk waar u een oplossing voor zoekt. Neem dan contact met ons op.

"*" indicates required fields

Visser Food Equipment 2024 | Website door Addmark