Zorg voor de juiste luchtvochtigheid met de Dry Ager
Het vlees rijpt in de Dry Ager bij een luchtvochtigheid van circa 85% en een temperatuur van 2˚C. De nauwkeurige besturing biedt betrouwbare controle en zorgt voor een constant gehouden klimaat. Ook de luchtvochtigheid wordt door nauwkeurige HumiControl geregeld tussen 60% en 90%. Dat zorg er samen met het luchtregelingssysteem voor dat zelfs bij grote schommelingen in de omgevingstemperatuur het microklimaat in de Dry Ager perfect geregeld blijft. Om de waardevolle, zelfs kostbare inhoud te beschermen tegen uv-straling, is de roestvrijstalen en isolerende beglazing gemetalliseerd getint.
Ontdek de mogelijkheden van deze rijpingskast
Het gewichtsverlies bij rundvlees bedraagt door de rijping in de been na vier weken circa 7-8% en na zes weken circa 12%. De Dry Ager kan echter meer dan perfect rundvlees rijpen: het kan namelijk ook worden gebruikt voor het gecontroleerd narijpen van droge worst, rauwe ham en andere vleesproducten. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze andere machines, zoals traysealers of een industriële magnetron? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0113 – 233 263, door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl of door ons contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van meer informatie.
Contactformulier
Bent u op zoek naar een specifieke occasion voor voedselverwerking? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en maak uw wensen kenbaar.
"*" indicates required fields
Vragen? Neem contact met ons op!
heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifieke machine voor voedselverwerking? Neem dan contact op met ons op.