Frey

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Bent u op zoek naar een goede machine van het merk Frey om uw werkzaamheden soepeler te laten verlopen? Bij Visser Goes B.V. in Goes hebben wij altijd een geschikte machine van dit merk voor uw situatie. De machines die wij aanbieden zijn uitermate geschikt voor de voedselverwerking.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Frey producten

Een Frey machine om vacuüm te vullen

Bij het kopen van een machine van het merk Frey, heeft u bij Visser Goes B.V. in Goes meerdere keuzes. Wilt u uw producten snel en goed portioneren? Kies dan voor de F50 of F60 vacuüm vulmachine. Met deze machines kunt u verschillende producten eenvoudig portioneren in gelijke delen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de verschillende tussen de machines. Heeft u bepaalde wensen waaraan een machine van Frey moet voldoen? Bekijk dan de specificaties van de verschillende machines op onze website.

Ontdek onze machines van diverse merken

Ook wanneer u op zoek bent naar een andere machine van Frey, vindt u deze in ons ruime aanbod. Naast diverse vacuüm vulmachines van het merk Frey, kunt u bij ons ook terecht voor andere merken. Zo hebben wij onder andere een vacuümmachine van Henkelman en Henkovac in ons assortiment. In ons uitgebreide assortiment vindt u allerlei machines voor de voedselverwerkende industrie, van detailhandel tot een slagerij. Denkt u hierbij aan onder andere de volgende machines:

Vraag onze experts om deskundig advies

Twijfelt u welke machine van Frey het beste past bij de werkzaamheden die u uitvoert binnen uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en ontvang deskundig advies van onze experts. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0113 - 233 263. Bent u niet in de gelegenheid om telefonisch contact op te nemen? Stuur dan een e-mail naar info@vissergoes.nl of vul ons contactformulier in.