Industriële magnetron

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord

Bent u op zoek naar een industriële magnetron? Bij Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, kunt u terecht. Wij beschikken over ruim 60 jaar ervaring in de voedselverwerking. U vindt zowel nieuwe als occasion machines in ons uitgebreide assortiment. Zo bieden we ook diverse voedselverwerkingsmachines van Sairem, zoals een industriële magnetron.

Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle Industriële magnetrons

Een industriële magnetron en andere microgolf- en radiofrequentieproducten

Het gerenommeerde merk SAIREM maakt microgolf- en radiofrequentieproducten voor allerlei vermogensniveaus. Het gaat hierbij om producten voor enkele watt tot wel honderden kilowatt. Ze bieden een uitgebreid assortiment een kwaliteitsproducten. De producten zijn nodig voor energieoverdracht en alle bijbehorende technologieën om een ​​toepassing te verbeteren. Het gaat hierbij om het ontwerp van onder meer applicaties, plasmageneratie, stralingscontrole en regulering.

Neem contact met ons op voor informatie over voedselverwerkingsmachines

De doelmatigheid en kwaliteit van voedselverwarming staan direct in contact met de eigenschappen van de behandelde producten. Daarnaast is het vooral afhankelijk van de verwachte resultaten: kwaliteit, houdbaarheid, uiterlijk etc. Heeft u vragen over onze producten, zoals de SAIREM microwave? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0113 - 233 263 of door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl. We vertellen u graag meer over de industriële magnetron van SAIREM en onze andere producten van gerenommeerde merken, zoals een Bastra kookketel of een MADO cutter.