MADO cutter

✓ Gespecialiseerd in de voedselverwerkende industrie
✓ Nieuwe en gebruikte apparatuur
✓ Passende technische antwoord
Een MADO cutter zorgt altijd voor een uitstekend eindresultaat. De machines van dit gerenommeerde merk staan namelijk garant voor fantastische prestaties, hoge kwaliteit en blijvende waarde. Bij Visser Goes uit Goes, niet ver van Middelburg, kunt u rekenen op de technische kennis om uw machines op lange termijn van onderhoud en service te voorzien.
Vragen? Wij helpen u graag!Bekijk alle MADO producten

Een MADO cutter en allerlei andere machines

Wij zijn in Nederland importeur en dealer van MADO. MADO voldoet al vijftig jaar aan de wensen en eisen van professionals in de slagerij- en vleesindustrie. Zo ontwerpen zij onder meer:

·         Gehaktmolens

·         Cutters

·         Snijmachines

Wanneer u een cutter, gehaktmolen of een van de andere apparatuur van MADO aanschaft, dan weet u dat de machine jarenlang mee zal gaan.

Bekijk alle slagerijbenodigdheden uit ons assortiment

Kortom, u doet er goed aan om een MADO cutter aan te schaffen. Wist u dat wij echter nog meer slagerijbenodigdheden aanbieden? U kunt ook bij ons terecht voor een Dry Ager, een industriële magnetron, een stopbus en meer! Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u vragen over een specifieke machine? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0113 - 233 263 of door een e-mail te sturen naar info@vissergoes.nl. We vertellen u graag meer.